Yleistä tietoa tilaamisesta:


Jokainen TastyCake:n kakku on uniikki ja käsintehty. Koristeiden tekeminen on hidasta ja työlästä puhaa, joten aikaa tekemiseen on varattava reilusti. Teethän tilauksesi siis viimeistään 2 viikkoa ennen juhlia. Toki aina voi koettaa onneaan lyhyemmälläkin varoitus-ajalla, mutta tällöin emme välttämättä pysty kaikkia toiveita toteuttamaan. Alle viikon toimitus-ajalla emme ota tilauksia vastaan!

Kakut säilytetään kylmässä. Suositeltu käyttö-aika on 2vrk kakun noudosta.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tilaaminen:

Kakkujen ja koristeiden tilaus- ja toimitus-aika on noin 2 viikkoa. Sesonki-aikana toimitusaika voi olla huomattavasti pidempikin.
Tilaus- ja hintatiedustelut otan vastaan sähköpostilla tiina@tastycake.fi
Puheluihin vastaamme numerosta: 041-7204890

Hintatarjousta laskeakseni tarvitsen seuraavat tiedot:

- tilaajan nimi ja puhelinnumero
- kakun koko (syöjien hlömäärä)
- täytetoiveet, sekä pohja
- alustavia koriste/ulkonäkötoiveita
- huomioitavat allergiat
- päivämäärä jolloin kakkua tarvitaan

 


Kakut noudetaan ennalta sovittuna päivänä ja sovittuun aikaan Liike- ja Yrityskeskus Korilta 10min. Ajomatkan päätä Lahdesta.  
Viikonloppuisin pyrin luovuttamaan kakut lauantaisin klo 9-11 välillä, sopimuksen mukaan myös muuhun aikaan.

Ilmoitathan tilausta tehdessäsi nimen lisäksi myös puhelinnumeron, josta sinut saa tarvittaessa kiinni!

Kakkutilaukseen voi tehdä muutoksia vielä 7vrk ennen noutoa. Tämän jälkeen toivotut muutokset, eivät välttämättä enää onnistu, koska koristeet on jo valmistettu, sekä ainekset ostettu. Reilua viikkoa ennen kakun noutoa saat varmistusviestin joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mahdolliset virheet tai muutokset tulee tällöin ilmoittaa. Jos muutoksia ei tule pelkkä viestin kuittaaminen riittää.


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Maksaminen:

Alle 200€:n kakkutilauksissa on varausmaksu 30€/kakku. Varausmaksu suoritetaan tilille viimeistään 7vrk ennen kakun noutoa ja se vähennetään tilauksen lopullisesta hinnasta. Koristeiden valmistaminen aloitetaan vasta kun summa näkyy tilillä! Varausmaksu vähentää hupitilauksia ja se käytetään ainesten/tarvikkeiden hankintaan.

Loppusumman voi suorittaa samalla tilisiirrolla kuin varausmaksun, tai kakkuja noudettaessa käteisellä. Yli 200€:n tilauksista perimme varausmaksua puolet tilauksen loppusummasta

Varausmaksu käytetään tilauksen ainesten/tarvikkeiden ostoon, eikä sitä palauteta, jos tilaus siirtyy/peruuntuu tilaajan toimesta viime hetkellä. Tilauksiin tehtävät muutokset tulee tehdä viimeistään 7vrk ennen kakun sovittua noutoa. Jos juhlat peruuntuvat sairastelun takia, voimme neuvotella uuden ajankohdan tilatulle kakulle.
Jos allekirjoittanut sairastuu tai inhimillisistä syistä muuten estyy tekemästä kakun, siitä ilmoitetaan heti tilaajalle ja voimme yhdessä miettiä ratkaisua ongelmaan. Rahallisesti tekemättä jäävää kakkua ei tilaajalle korvata, mutta mahdollinen suoritettu varausmaksu palautetaan.

Kakut pakataan pahvisiin kakkulaatikoihin, valkoisten kakkupahvien päälle, josta ne voidaan myös tarjoilla. Pakkauskulut, sekä alv. 14% on laskettu hintatarjouksiin mukaan.
Kerroskakkutilauksissa suurten kakkujen tukilautasista perimme panttimaksun (20-30€) joka lisätään tilauksen loppusummaan. Panttimaksu palautetaan asiakkaalle, kun tukilautaset palautetaan kahden viikon kuluessa juhlista.

Suurimmat (4-6 -kerroksiset) kakut tai muuten kuljetuksessa herkästi vaurioituvat kakut kuljetamme erillisen sopimuksen mukaan juhlapaikalle, jossa ne kootaan ja koristellaan juhlia edeltävänä päivänä. Tällöin tilauksen loppusummaan lisätään matkakulukorvaus.

 

  • Esimerkki valmistuneen kattaukseen;
    Kuorrutetut sitruunakuppikakut

  • Insinöörin lakki valmistujaiskakku suklaapohjalla

  • Kinkkuvoileipäkakku