Toukokuun tarjouskakut

16. Touko, 2017

Huomio!

Puhelin temppuilee, eikä suostu latautumaan! TastyCaken numeroon ei siis saa yhteyttä niin kauan kun vika on selvitetty.
Yhteydenotot tulevat perille facebookin viesteillä ja sähköpostilla tiina@tastycake.fi

8. Touko, 2015

TOUKOKUUN TARJOUS

Hei,
nyt on hieno tarjous herkullisista kakuista ja voimassa koko toukokuun loppuun asti!
Varaa siis pikaisesti ihana ja kaunis kakku kahdesta vaihto-ehdosta. Joko vaalea vanilja-mansikka kakku valkosuklaakreemillä, tai mehevä suklaakakku pätkis- ja minttukreemillä, sekä suklaaganachella!

Kakut on saatavilla 10hlölle hintaan 37,-
ja 15hlölle hintaan 45,-

Hinnat sisältävät alv.in ja pakkauskulut. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin koristelussa

TastyCake

on toiminut jo vuodesta 2007 leivonta- ja kakkublogina.  

Yrityksenä TastyCake aloitti toimintansa vuonna 2013. Aluksi kotileipomona ja vuonna 2015 toiminta siirtyi nykyiseen toimitilaansa Liike- ja Yrityskeskus Korille.

TastyCake:n päätuotteita ovat kauniit ja herkulliset fantasiakakut ja hääkakut, mutta tilauksesta teemme myös herkulliset leivonnaiset, piirakat, pikkuleivät ja voileipäkakut.

Koska herkullinen ja kotitekonen maku on kaiken a ja o, teemme kaikki alusta alkaen käsin. Niin pohjat, täytteet kuin koristeemmekin. Eineksiä, puolivalmiita sekoituksia ja jauheita tai paranteita ja säilöntä-aineita leivonnaisissamme käytetä. Näin takaamme, että kaikki tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja maistuvat kuin kotona leivotut suussasulavat herkut.

TastyCaken ihanista kakkuluomuksista vastaa kondiittori, Tiina Jousala

TastyCake järjestää myös erilaisia koriste- ja leivontakursseja pienryhmille! Kurssi vaihto-ehdoista ja hinnoista voit kysellä lisää sähköpostitse. 

Pari kertaa vuodessa hemmottelemme myös hääasiakkaitamme kakkutasting -tilaisuuksilla, joissa pääsee maistelemaan useita, suosittuja täyte- ja pohja vaihto-ehtojamme.